søndag 27. november 2011

Camino de Tarjei i bilder

Så har jeg endelig fått lagt ut bildene fra Caminoen, i alle fall mitt utvalg av bildene. En jobb som har brakt tilbake utrolig mange minner. Med meg i sekken hadde jeg over 3500 bilder, et godt utvalg å velge ifra med andre ord.

Første del av jobben er ganske så enkel, nemlig å fjerne de bildene du ikke vil samle på. Det vil i første omgang si alle de dårlige bildene, det være seg ute av fokus, for mørke eller beint ut dårlige. Så starter den virkelige jobben, finne de gode bildene.

Vandring i det gryende lyset utenfor Bercianos del Real Camino.

Så i de siste par ukene etter at jeg kom hjem fra Caminoen har jeg tilbragt med å se på bildene fra turen, en virtuell Camino hjemme. Utrolig mange minner som strømmer på. Og det gjør ikke jobben lettere, et bilde bringer fram et minne og man ønsker ikke å slette det minnet hvis det er godt minne. Og jeg sitter jo igjen med et hav av gode minner. Man sier at forfattere må lære seg å ta livet av karakterene sine, 'kill your darlings' som dem sier, det passer godt også til denne jobben. Jeg vet ikke helt om jeg har lykkes, jeg kunne (og burde) nok ha innskrenket utvalget en del.

Jeg har fordelt bildene på de forskjellige dagene slik at man kan se de forskjellige bildene fra hver enkelt etappe. Bildene finner du her:

http://home.bouvet.no/tarjei.skrede/photo/camino/

Buen imagen camino!

2 kommentarer:

  1. Da har jeg også tatt turen gjennom bildene dine. Kanskje litt mange solopp- og -nedganger, men det gjør ingenting. :) Mange gode minner ble vekket for meg også. Har både lyst og ikke lyst til å gå den igjen. Kikker av og til på Via Francigena som et mulig neste lignende prosjekt. Se
    http://en.wikipedia.org/wiki/Via_Francigena

    Vel gått!

    SvarSlett
  2. Det ble litt mange solopp- og nedganger ja, men jeg klarte ikke helt å komme utenom dem. Det var så mange flotte av dem. Jeg skal helt klart gå Caminoen igjen, om ikke den samme så definitivt en av de andre rutene. Via Francigena ser spennende ut.

    SvarSlett