lørdag 21. november 2020

Bilder fra en lang tur til Fagervann, hengebrua i Bjørnsjøhelvete, Kikuttoppen og hjem igjen

Om natten hadde det snødd, jeg hadde våknet opp og når jeg tittet ut av vindet var gaten hvit. Mesteparten hadde derimot smeltet når jeg gikk hjemmefra til en lang tur i marka. Fra Sagene gikk turen opp til Havnabakken og Grinda hvor det var hvitt i luften. Det var derimot ikke snø i luften som gjorde luften hvit og grå, men tåke.

Deretter bar det videre til Låkeberget og Hammeren, med tåken hengende igjen i trærne, hvor turen fortsatte opp til Fagervann. Fra Fagervann ned til Kamphaug og siden jeg var i nærheten tok jeg turen ned til hengebrua over Bjørnsjøhelvete for å sjekke ut resultatet av restaureringen. Nå hadde sol og blå himmel dukket opp på himmelen, men i helvete lå disen og ventet.

Målet for turen var Kikuttoppen. Solen forsvant ned bak åsene i vest på veien dit, men jeg rakk opp til å få med meg en flott farget himmel i etterdønningene etter solnedgangen. Bløtt ned fra Kikuttoppen til Østre Fyllingen. I mørket tilbake til Hammeren på skogsbilveien. Kunne gå uten hodelykt, alt flott opplyst av en stjerneklar himmel.

Hjem via Maridalsveien, så Voldsløkka før slitne bein sto foran egen dør igjen. I marka var det noe (våt) snø, noe is, men mest vått etter alt regnet og restene av snøen som hadde forsvunnet.

Havnabakken.

Grinda.

Svenskemuren.

Ved Låkeberget.

Hammeren.

Opp mot Fagervann.

Langs Fagervann.

Fagervann.

Hengebrua i Bjørnsjøhelvete.

Restaurert hengebru.

Bjørnsjøhelvete.

Ovenfor Kikutstua.

Etter solnedgang fra Kikuttoppen.

Kikuttoppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

populære innlegg