torsdag 27. april 2017

Mer sein skiløping i Nordmarka

Snøfritt i sentrum, men det var har ikke vært store varmen å snakke om, så høyere opp har snøen fortsatt holdt stand. Selv om det enkelte steder har minsket noe etter tirsdagens skiløping, men jeg kunne fortsatt spenne på meg skiene rett ut ifra Frognerseteren t-banestasjon. Været var noe mer overskyet og lettere dystert, med noen få snøfnugg i luften, men etterhvert lettet det og ble ren og skjær ettermiddagssol-lykke. Noe færre skiløpere ute denne ettermiddagen enn på tirsdag.

Så skisesongen er enda ikke over...igjen.

Nikulpmyrene.

Fra Frognerseteren gikk igjen ruten over Nikulpmyrene til Tryvann og ned Heggehullet og opp mot Frønsvollmyrene. Tok ruten over lia denne gangen, men måtte over myrene, frem og tilbake. Nå kjørt opp uten spor. Oppe i bakkene opp mot Skjennungsstua satt det to jenter og nøt vårsola, strålende fornøyed med å komme seg ut på ski så sent de og. Oppe ved Skjennungsstua lyste nå sola like fint som på tirsdag.

Dessverre var nå veien opp fra Ullevålseter brøytet, men til gjengjeld var det nå kjørt opp på løypen som går ned fra Skjennungsåsen til Ullevålseter. Bare noen tuster å se opp for helt nederst. Ved Ullevålseter satt det også noen og nøt kveldssola. Kunne gå fra Ullevålseter til Frognerseteren på lysløypa hele veien, enkelte steder begynte det å minske såpass mye at grusen under dukket opp. Avsluttet turen med en liten runde i snøen på toppen av Tryvannshøgda. Deilig å kunne få seg en fin skitur såpass sent i april.

Frønsvollmyrene.

Frønsvollmyrene.

Skjennungsstua.

Skjennungsåsen.

Løypa ned fra Skjennungsåsen til Ullevålseter.

Ullevålseter.

Bakken opp mot Rishøgda, lysløypa mellom Ullevålseter og Frognerseteren.

Frognerseteren.

Oslo fra Frognerseteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

populære innlegg