tirsdag 18. september 2018

(Camino Portugués) Dag 1: Lisboa - Alpriate

Første dagen på Camino Portugués, en litt over 600km lang pilgrimsvei som går fra Lisboa i Portugal til Santiago de Compostela i Spania. Jeg tok en rolig dag i starten av turen og gikk bare til Alpriate, rundt 20km fra Lisboa. Dette ga meg også tid til å se litt mer av Lisboa før jeg begynte å gå. De første dagene på Camino Portugués er ikke kjent for å være de mest spennende på vandringen, men det ble idag oppveiet av gleden av å være ute på et nytt eventyr igjen. Underveis på turen besøkte jeg Museu Nacional do Azulejo, et museum for de kjente portugisiske flisene, og fikk meg en rundtur på taubanen som går over Parque das Nações. I Alpriate fikk jeg den siste ledige sengeplassen.

Dette innlegget er en del av min beretning om min vandring på Camino Portugués fra Lisboa i Portugal til Santiago de Compostela i Spania. Du finner hele historien på følgende lenke (på engelsk):

Camino Portugués // day 1 // Lisboa - Alpriate

Museu Nacional do Azulejo, del av en større mosaikk av kjeramiske fliser som fremstiller Lisboa før det store jordskjelvet.

Azambuja >>

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

populære innlegg