mandag 1. juni 2009

Årets Første Bad

Årets første bad ble gjennomført idag. Hele pinsen i år ble brukt til å sykle og å gå tur i Nordmarka. Nå hadde jeg allerede gjennomført en lang sykkeltur pinseaften og en lang gåtur på 1. pinsedag, og hver dag hadde det vært strålende vær og varmt. Vannet så bare mer og mer forlokkende ut for hver dag.

Turen gikk opp Maridalen og opp i marka mot Ullevålseter ifra Hammeren. Fra Ullevålseter gikk ruten opp mot Blankvannsbråten og trillestien som går over mot veien til Kobberhaughytta. Herfra syklet jeg inn på veien som kommer opp fra Finnerud. Men i alle år har jeg nå alltid hatt lyst til å se hvor veien som går inn fra Sakarias-hytta går hen, så nå tok jeg endelig turen. Dette er en blindvei og det har jeg også vært helt klar over. Endelig tilfredsstilt min nysgjerrighet syklet jeg igjen videre på veien og passerte Kikutstua. Mitt mål var Helgeren og her fant jeg meg en fin plass for en pause.

Her inntok jeg lunsj og nøt været med te og en god bok, The Road av Cormac McCarthy. Ikke akkurat samsvarende lesning rent værmessig. ;) Solen strålte og vannet kalte nok en gang på meg. Jeg måtte uti....
Og etter noen runder plaskende rundt i Helgeren kom jeg såre fornøyd opp igjen.
Kaldt, men utrolig forfriskende.
Årets første bad var et faktum (jeg pleier dog ellers å være ganske å sein).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

populære innlegg