torsdag 22. august 2013

(GR10) Dag 24: Bagneres de Luchon

Hviledag, så jeg sover lenge. Frokost av den tradisjonelle kontinentale typen inntas på en kafé i sentrum av byen. Jeg har ingen store planer for dagen, eneste som må ordnes er mat for enkelte dager i Ariege'n.

Fra innsiden av kirken i Bagneres de Luchon.

Igrunn er en hviledag et nødvendig onde man må gjøre når man er på langtur. Man har igrunn mest lyst til å fortsette å gå, da dette er er rytmen man har kommet inn i. Men kroppen kan ha godt av å få hvile litt innimellom og. Så en får smøre seg med tålmodighet og la kroppen få litt tid for seg selv den og.

Mørke skyer fra fjellene på vei.

Jeg møter den polske familien igjen, de har tenkt å kutte den visstnok lange og harde vandringen til Fos i to og vil idag bare gå til Artigue. Det skal sies at den tanken og har slått meg.

Å ankomme Bagneres de Luchon markerer enden på Pyrénées Centrales og begynnelsen på Pyrénées Ariégeoises, selv om den reellt ikke starter før om to dager (Col d'Auéran) for min del. Det som uansett gjelder ifølge min guidebook er at forberedelsene for denne delen av ruten må gjøres her i Bagneres. Dette gjelder innkjøp av mat for de dagene hvor det ikke vil være en mulighet for det underveis.

Tordenstorm i fjellene ovenfor Bagneres de Luchon, lynglimt lyser opp skyene sett fra balkongen på hotellet.

Om ettermiddagen er det et løp i byen. Spiser en passe grei middag på en restaurant. I løpet av ettermiddagen har mørke skyer har drevet inn over byen fra fjellene og om kvelden lyses skyene opp av lynglimtene.

<- Bagneres de LuchonFos ->

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

populære innlegg